Nimeni on Eliisa Ropponen. Olen muun muassa taiteilija ja tarot-tulkitsija.

Ikävuosissa viiletän 40 ja 50 vuoden keskivälin tietämillä. Fyysinen kehoni oleilee pääsääntöisesti Helsingissä.

Henkisyydestä olen ollut kiinnostunut varhaisteinistä saakka eli jo paljon ennen kuin siitä alettiin puhua tämän päivän mittakaavassa. Silloin ei nettiä ollut vielä keksittykään, joten tietoa piti imeä itseensä kirjaston hyvin niukasta parapsykologian tarjonnasta. Minähän imin.

Sittemmin ovat ajat onneksi muuttuneet ja henkisyydestä on tullut jo miltei valtavirran ilmiö. Tietoa on pilvin pimein saatavilla.

Olen saanut kokea jos jonkinlaisia henkisenkasvun työpajoja, retriittejä ja kursseja sekä luontaishoitoja eri muodoissa. Olen saanut oppia meditaatiota, joogaa ja jos jonkinlaisia omaa energiaa eheyttäviä harjoituksia . Olen päässyt perehtymään tarot-korttien saloihin, kanavoinnin maailmaan ja oman intuition aktiiviseen kuunteluun. Olen saanut antaa luovuuteni virrata.

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä niin. Koen myös, että minun on ollut pakko tehdä niin. Elämä on tarjonnut haasteita, joista en olisi ehkä selvinnyt ilman vankkaa uskoa siihen, että on olemassa enemmän kuin ympärillämme näemme. Olemme osa suurempaa, viisasta ja tarkoituksenmukaista kokonaisuutta. 

Maailma on täynnä työkaluja, joita voimme hyödyntää jotta voisimme mahdollisimman hyvin. Siihen kannattaa tähdätä. Hyvä, tasapainoinen olo ja mielenrauha ovat jokaisen saavutettavissa. Kun sinne päättää tietoisesti suunnata, ennen pitkää ohjautuu kyllä perille. Näin ainakin itse uskon ja koen asian olevan. 

En missään tapauksessa kuvittele olevani millään tavalla valmis tai kaikkitietävä ihminen. Valmiiksi en luule koskaan tulevanikaan. Kasvumme jatkuu niin kauan, kun kuljemme ihmiskehoissamme. Aina löytyy uutta opittavaa, oivallettavaa ja koettavaa. Osa siitä mitä olen jo oppinut, oivaltanut ja kokenut on halunnut ja haluaa virrata kauttani maailmaan kirjoitusten, taiteen ja tarot-tulkintojen kautta. Se innoitti minut luomaan nämä sivut.