Tarot-tulkinta


Tarot-tulkinnan hinta on 65 € (sisältää ALV 24%).

Voit ostaa myös lahjakortin.

Tulkinta kestää noin 45 min ja tapahtuu joko Zoomissa tai puhelimitse.

Ajanvaraukset ja tiedustelut sähköpostitse: eliisarop@gmail.com


Tarot-tulkinta ei varsinaisesti ole ennustamista. En usko kovin monen asian, jos minkään, olevan kiveen hakattua. Me itse luomme omaa todellisuuttamme. Meillä on vapaa tahto ja myös vastuu omasta elämästämme. 

Samaan aikaan meitä kuitenkin johdatetaan henkimaailmasta ja sielu-itsestämme käsin sillä jokainen meistä on syntynyt jonkinlaisen sielunsuunnitelman kanssa tänne ihmiskehoon seikkailemaan.

Tarot-kortit ja minun intuitiivinen tulkintani niistä auttaa sinua saamaan kiinni siitä minkä tiedät omassa sisimmässäsi sinulle oikeaksi poluksi tai ratkaisuksi jossain mieltäsi askarruttavassa asiassa. Kortit auttavat näkemään millaisia potentiaaleja elämä on tarjoamassa ja ennen kaikkea sen mihin olisi hyvä keskittyä nykyhetkessä. 

Tulkinnan on tarkoitus olla voimaannuttava, energioita avaava ja asioita selkeyttävä kokemus.

Tästä pääset lukemaan blogikirjoitukseni tarot-korteista ja omasta tiestäni tarot-tulkitsijaksi.

Asiakaspalautteet


Eliisan tarot-tulkinta oli hieno, voimaanuttava kokemus. Se vahvisti asioita, joita olin ajatellut kuuluvan lähitulevaisuuteeni. Tulkinnan myötä ryhdyin aktiivisemmin työstämään niitä ja lopputulos olikin hieno. Eliisan tapa puhua on selkeä, luotettava, kannustava, huumoria ja positiivisuutta sisältävä ja hän vastaa kysymyksiin selkeästi. Suosittelen lämpimästi Eliisan tarot-tulkintaa ihan kaikille.

- Anne

Eliisan tarot-tulkinta oli todella täsmällinen. Se vahvisti juuri niitä ajatuksia, kokemuksia ja tunteita, jotka olin jo löytänyt ja toi varmuutta elää omaa totuutta vielä vahvemmin. Tulkinta toi myös rauhaa ja luottamusta siihen, että ei tarvitse hötkyillä vaan ottaa rauhassa asioiden kanssa. Sain myös hyvän harjoituksen häneltä. Kiitos kovasti tästä!

- Heidi

Eliisan tarot tulkinnasta sain vahvistusta sen hetkisiin askarruttaviin asioihin. Asiat jotka ovat olleet kysymysmerkkejä viime aikoina elämässäni tulivat esille myös tulkinnassa. Jälkikäteen ymmärsin enemmän esille tulleita asioita, mitä ne sillä hetkellä elämässäni tarkoittavat. Tulkinnan avulla tunnistan paremmin tämän hetken haasteet ja toisaalta myös sain luottamusta että kaikki on hyvin. Kiitos!

- Katri

Eliisan ääni ja rauhallinen olemus ovat omiaan luomaan kuulijalle otollisen fiiliksen niin tarot-tulkintaan kuin kanavointiin. Aina saan vahvistuksia omille ajatuksilleni ja lisää luottamusta siihen, mitä kulloinkin on meneillään. Ja että kaikki on hyvin. Lempeä ohjaus oman itsen kuuntelemiseen ja arvostamiseen antaa uskoa tulevaan. Joka kerta esille tulee myös jotain sellaista, mitä en ole itse hoksannut, mutta kun kuulen asian, tajuan sen olevan juuri niin. Kiitos Eliisa!

- Aune

Tämä oli ensimmäinen kerta kun minulle tehtiin tarot -tulkinta. Ei ollut ennakko-odotuksia, ehkä ihan vähän jännitti.
Heti aloitus kertoi, että nyt ollaan juuri omien asioiden äärellä. Se ehkä jopa hieman säikäytti, että miten se voi olla mahdollista. Moni tulkinnan myötä noussut asia osui tämän hetkiseen elämään ja antoi ehkä sanat omille tunteille. Kaiken kaikkiaan tulkinnasta jäi kuitenkin itselle hyvä ja levollinen olo.
Eliisasta tulkitsijana huomasi että hän tuntee tarot maailman hyvin ja hänelle korttien kertomat asiat näkyivät selvästi.
Voin suositella lämpimästi:)

- Katariina

Eliisan tarotkorttien luku oli upea kokemus. Pystyin eläytymään hyvin hetkeen ja nautin kokemuksesta! Eliisa kertoi hyvin selvästi mitä kortit merkitsivät ja kuinka ne vaikuttivat elämääni. Suosittelen lämpimästi!

- Sari