NaistenpiiriJärjestän naistenpiirejä Helsingissä yhteistyössä Valonkosketuksen kanssa osoitteessa rekipellontie 2.

Mukaan mahtuu yhteensä 8 henkilöä.

Kesto on kokonaisuudessaan noin 2 h.

Osallistumismaksu on 15 €.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: eliisarop@gmail.com

Seuraava piiri on sunnuntaina 2.10.2022 klo 16.

Naisissa on voimaa! Elämme kuitenkin hyvin maskuliinisessa, kiireisessä ja suorituskeskeisessä maailmassa, jossa feminiinienergia on jäänyt jalkoihin. Uuden ajan myötä se on onneksi eheytymässä ja nousemassa arvoiseensa asemaan maskuliinienergian rinnalle.

Kautta aikojen naiset ovat kokoontuneet viettämään aikaa yhdessä ja purkamaan sydäntään. Varsinkin nyt uuden aikakauden kynnyksellä on meidän tärkeää seurata esiäitien esimerkkiä ja antaa omalle feminiiniselle puolellemme enemmän tilaa olla ja eheytyä.

Tie aitoon sisäiseen rauhaan, iloon ja rakkauteen käy sen kautta, että uskaltaa rehellisesti kohdata ja hyväksyä itsessään ihan kaikki puolet. On myös tärkeää saada tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi omana itsenään juuri sellaisena kuin on.

Naisten sydänpiiri tarjoaa mahdollisuuden nähdyksi ja kuulluksi tulemiseen omana itsenä turvallisessa ympäristössä. Jokaisella on tasapuolisesti mahdollisuus sanoittaa ääneen omia sen hetkisiä tuntemuksiaan. Yksi puhuu kerrallaan omalla vuorollaan. Muita kuunnellaan, ei neuvota tai yritetä korjata. Jokaisella on tilaa keskittyä omiin ajatuksiin, tunteisiin ja oivalluksiin. Etukäteen ei tarvitse tietää mitä tulee omalla vuorollaan sanomaan. Se nousee pintaan mikä on noustakseen.

Piirin alussa ja lopussa on lyhyt hiljentyminen, jossa ohjaan meditaation. Välillä voimme myös tanssia tai tehdä jotain muuta millä saa energian kohossa liikkeelle. Pääosassa on kuitenkin aina jakaminen. Itselleen voi nostaa myös tarot-kortin opastukseksi.

Piirin päätyttyä vietetään yhteinen teehetki.

Voit lukea lisätietoa piireistä myös Naiseuden Voiman sivuilta tästä linkistä. Olen Naiseuden Voiman blogiyhteisössä piirinvetäjänä.


Huomioithan, että en ole terveydenhuollon ammattilainen eikä piiritoiminta ole terapiaa, vaan enemmänkin vertaistuellista ajanviettoa yhdessä. Jokainen osallistuu siihen omalla vastuullaan. Jos kärsit mielenterveysongelmista tai käyt elämässäsi läpi suurta kriisiä, kannattaa aina tarpeen mukaan olla yhteydessä terveydenhuollon ammattiauttajiin.