NaistenpiiriJärjestän naistenpiirejä säännöllisen epäsäännöllisesti Helsingissä.

Mukaan mahtuu yhteensä 8 henkilöä.

Kesto on kokonaisuudessaan noin 2 h.

Osallistumismaksu on 15 €.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: eliisarop@gmail.com

Maailmamme on nyt melkoisen myllerryksen keskellä. Muutos johtaa ennen pitkää tietoisempaan, harmonisempaan ja enemmän sydänkeskuksesta ohjautuvaan ihmisyyteen. Näin ainakin itse vakaasti uskon. Muutokset eivät kuitenkaan ole aina helppoja. Epäkohdat nousevat ensin valoon, jotta ne voivat transformoitua.

Tie aitoon rauhaan, iloon ja rakkauteen käy myös yksilötasolla sen kautta, että uskaltaa rehellisesti kohdata, nähdä ja hyväksyä itsessään ihan kaikki puolet. Uskaltaa antaa varjopuolien nousta valoon. 

On myös tärkeää saada tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi omana itsenään juuri sellaisena kuin on. Tuo tarve yhdistää meitä kaikkia ihmislajin edustajia.

Meillä kaikilla on myös haasteita. Joskus saattaa helposti tuntua siltä, että on ainut, joka kipuilee tiettyjen tunteiden ja vastoinkäymisten kanssa. Kun avaa sydäntänsä muille, saakin huomata, että näin ei suinkaan ole. Samat tunteet ovat meille kaikille tuttuja, vaikka elämän olosuhteet saattavatkin näyttää hyvin erilaisilta.

Olemme myös kaikki yhteydessä toisiimme. Olemme kollektiivi, joka on pohjimmiltaan saman energian erilaisia ilmentymiä. Ei ole siis lainkaan tavatonta, että painiskelemme samanaikaisesti hyvinkin samanlaisten teemojen parissa.

Piirissä jokaisella on tasapuolisesti mahdollisuus sanoittaa ääneen omia sen hetkisiä tuntemuksiaan. Yksi puhuu kerrallaan omalla vuorollaan. Muita kuunnellaan, ei neuvota tai yritetä korjata. Etukäteen ei tarvitse tietää mitä tulee omalla vuorollaan sanomaan. Se nousee pintaan mikä on noustakseen.

Piirin alussa ja lopussa on lyhyt hiljentyminen, jossa ohjaan meditaation. Välillä voimme tehdä myös joitain lyhyitä harjoituksia millä saa energian kehossa liikkeelle. Pääosassa on kuitenkin aina jakaminen. Itselleen voi nostaa myös tarot-kortin opastukseksi.

Piirin päätyttyä vietetään yhteinen teehetki.

Tarkoitukseni on luoda piiristä sellainen paikka missä mennään rennosti flowssa ilman mitään kovin kummoista suorittamista. Jokainen jakaa sen verran, kun on milloinkin valmis jakamaan. Yhtä tärkeää on olla läsnä muille ja saada hetken aikaa rauhoittua arjen kiireiden keskellä.

Elämme hyvin maskuliinisessa, kiireisessä ja suorituskeskeisessä maailmassa, jossa feminiinienergia on jäänyt jalkoihin. Uuden ajan myötä se on onneksi nousemassa arvoiseensa asemaan maskuliinienergian rinnalle. Naistenpiirissä feminiininen puolellemme saa tilaa olla ja eheytyä.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset itsensä naiseksi kokevat. Oman naiseuden ei tarvitse kuitenkaan sopia mihinkään tietynlaiseen muottiin.

Voit lukea lisätietoa piireistä myös Naiseuden Voiman sivuilta täältä. Olen Naiseuden Voiman blogiyhteisössä piirinvetäjänä.


Huomioithan, että en ole terveydenhuollon ammattilainen eikä piiritoiminta ole terapiaa, vaan enemmänkin vertaistuellista ajanviettoa yhdessä. Jokainen osallistuu siihen omalla vastuullaan. Jos kärsit mielenterveysongelmista tai käyt elämässäsi läpi suurta kriisiä, kannattaa aina tarpeen mukaan olla yhteydessä terveydenhuollon ammattiauttajiin.