Vapaa tahto luopua vapaasta tahdosta

20.06.2021

Elämäsi on yhtä juhlaa, kun päätät sen sitä olevan. Huomaa kaikki pienikin taianomaisuus arjessa. Muista, että se mihin laitat huomiosi alkaa lisääntymään elämässäsi.

Voit pyytää saada kokea arjessasi lisää taikuutta. Koko universumi mielellään leikkii kanssasi. Riemu on suuri, kun huomaat jonkin sinulle jätetyn merkin. Maailma on täynnä leikkikavereita. Leiki kaiken olevaisen kanssa. Koko universumi tanssii, vitsailee ja kujeilee hyväntahtoisesti. Sinun tarvitsee vain alkaa huomaamaan se ja siitä tulee todellisuuttasi.

Tunnustele energiaa kaikessa. Tunnustele miltä mikäkin asia tuntuu, millainen energia missäkin virtaa. Kulje aina sitä kohden missä koet olevan iloa ja keveyttä, virtaavuutta ja valoa. Silloin et koskaan pääse eksymään polultasi.

Leiki, koe, tunne, maista, haista, kuule, lepää, toista. Tee siitä itsellesi elämäntapa, elämäntyyli. Sinä voit valita niin. Olet luoja, jumalenergiaa. Sinä valitset mitä haluat kokea, minne haluat kulkea. Koko universumi tekee järjestelyjä sinun hyväksesi, sinun valintojesi mukaisesti.

Mitä enemmän olet linjassa sielusi kanssa, sitä kepeämpää ja vaivattomampaa leikki on. Tunnistat miten linjassa olet juuri siitä miten helposti kaikki sujuu, miten mielekkäältä kaikki tuntuu. Voit valita kulkea sitä kohti, että linjauksesi on täydellinen. Sinulla on vapaa tahto valita niin.

Samalla joudut kylläkin luopumaan vapaasta tahdostasi sen osalta, että asioiden tulisi mennä täysin mielesi mukaan. Voit siis käyttää vapaata tahtoasi siihen, että luovut vapaasta tahdostasi. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, ettäkö olisit sitten tuuliajolla tai muiden ohjailtavana, päinvastoin. Varsinkin sitten suunnistat elämässäsi eteenpäin sisäistä kompassiasi tarkkaan kuunnellen, omassa voimassasi pysyen. Kulkemasi reitit saattavat näyttää hyvinkin epäloogisilta ja kummallisilta muille, välillä myös itsellesi.

Voit silti unelmoida ja haaveilla. Kukapa ei toivoisi itselleen kaikkea kivaa koettavaksi. Tunnista kuitenkin se milloin olet pakottamassa asioita tapahtumaan mielesi mukaisesti, pakottamassa energiaa liikkumaan johonkin tiettyyn suuntaan. Se ei tunnu mukavalta eikä suju vaivattomasti. Hellitä silloin otetta ja kuulostele kenen ohjauksessa toimit, ihmisesi vai sielusi. Sielusi ollessa ohjaksissa, tiedät olevasi juuri siellä missä sinun kuuluukin olla. Sinun on kepeä olla etkä koe, että sinulta puuttuu mitään. Luotat elämään ja johdatukseen, joten toimintaasi ei motivoi minkään ei-toivotun tilanteen välttely tai se, että sinun täytyisi saada jokin tietty asia elämääsi voidaksesi olla onnellinen.

Onni löytyy jo sisimmästäsi. Parhaiten pääset siihen käsiksi olemalla läsnä tässä ja nyt, ihastelemalla sitä kaikkea hyvää mikä on läsnä nyt-hetkessä. Samalla varmistat sen, että seuraava hetki avautuu täydellisenä sillä luomme koko ajan omaa todellisuuttamme sen mukaisesti missä huomiomme on. Saamme lisää sitä mitä olemme. Sen taas muovaa se mihin keskitymme.

Sinulla on vapaa tahto ja vapaus valita, mutta myös vastuu siitä miten sitä käytät. Valitsehan siis viisaasti ystäväiseni!