Universumin kultalapselle

22.05.2021

Hiljaisuus ei ole tyhjää. Se on täynnä. Siinä on kaikki, koko luomakunta. Kaikki mitä on koskaan ollut tai tulee koskaan olemaan, kaikki viisaus, mutta ennen kaikkea rakkaus. Rakkaus on se mistä kaikki rakentuu. Jumalenergia ottaa muodon ja palaa taas takaisin olemaan vain rakkaus. Sinä olet tuota jumalenergiaa. Muodon ottaneena nyt, samaa energiaa vielä sittenkin, kun muotoa ei enää ole.

Sinussa on kaikki.

Sinä olet arvokas. Usko se! Olet kaiken hyvän arvoinen. Kun sen vaan suostut uskomaan, universumi toimittaa sinulle kaikkea hyvää, runsautta eri muodoissaan. Saat juuri sen verran mitä aidosti koet ansaitsevasi. Koe siis ansaitsevasi paljon. Anna itsellesi parasta. Priorisoi itsesi.

Ole rohkea! Uskalla elää omannäköisesti. Uskalla voida hyvin. Luota siihen, että se elämäntapa kantaa. Arvostat sillä itseäsi. Silloin universumi heijastaa sinulle takaisin enemmän ja enemmän asioita, jotka ovat arvoasi vastaavia.

Olet universumin kultalapsi! Kaikki ovat. Oikeasti ovat, mutta eivät vaan ehkä koe niin. Kaikki muuttuisi yksinkertaisesti sillä, että he oivaltaisivat oman arvonsa, joka ei ole riippuvainen mistään. Ei suorituksista, ei ulkonäöstä, terveydentilasta, älystä, teoista, ei mistään. Kaikki ovat jumalallista energiaa, tasa-arvoisia ja yhtä rakkaita, kaiken hyvän arvoisia. Se miten paljon sitä hyvää itselleen saa, riippuu täysin siitä miten asian itse kokee, miten oman arvonsa hahmottaa.

Olette niin arvokkaita ja vahvoja, että saatte itse päättää millaisen todellisuuden itsellenne luotte. Elämä on vain peliä, leikkiä. Kaiken päätteeksi jokainen pieni sielunmurunen palaa alkuperäiseen olotilaansa, puhtaaksi ikiaikaiseksi rakkaudeksi ikuiseen iloon ja runsauteen.

Uskalla kokea sitä jo nyt. On aika luoda taivas maan päälle!

Ankkuroidu hiljaisuuteen, rauhaan sisälläsi. Se osa sinussa tietää olevansa kaiken hyvän arvoinen. Se osa sinussa tietää olevansa kaikki. Miten mitään edes voisi oikeasti koskaan puuttua joltain joka on kaikki?