Tunteiden virtaavuus on puhdistumista

24.10.2021

Luomme omaa todellisuuttamme. Saamme lisää sitä mitä olemme. Siksi on tärkeää laittaa huomiotaan asioihin, jotka saavat itsessä hyvän fiiliksen virtaamaan. Silloin se kaikki lähtee lisääntymään.

Ei ole silti tarkoituksenmukaista pelätä tunteita. On erittäin tärkeää antaa niiden nousta pintaan ja purkautua pois. Eivät ne mihinkään häviä sillä, että ne tunkee syvemmälle sisäänsä eikä niitä uskalla kohdata. Siellä sisimmässä ne vaan yrittävät aina välillä nostaa päätään ja aina, kun ne tulevat työnnetyksi takaisin, ne joutuvat voimistumaan. Niiden täytyy saada tulla nähdyiksi. Niin ne alkavat pitää itsestään enemmän meteliä. Ne voivat tuntua kehossa kipuina ja jopa sairauksina, jos muu ei auta.

Älä siis pelkää tunteitasi. Anna niiden nousta pintaan. Huomaa ne. Anna niiden sitten mennä. Salli kaikki. Hyväksy kaikki. Kun hyväksyy kaiken sellaisenaan, voi olla rauhassa. Vastaan pyristely on epämukavaa.

Raskaat energiat liikkuvat hitaasti. Kevyet taas huomattavasti nopeammin. Siksi raskaat energiat eivät myöskään manifestoidu yhtä nopeasti kuin kevyemmät. Anna siis unelmiesi, rakkauden, ilon ja innostuksen lentää. Luota sen luomisvoimaan. Älä silti pelkää antaa myös raskaiden tunteiden nousta. Ne puhdistuvat pois, jos niihin ei itse tarraa kiinni ja estä niitä lähtemästä. Kun annat raskaiden fiilisten purkautua pois, et luo todellisuuttasi niistä käsin.

Se helpottaa myös oloa, jos ikävältä tuntuvalla hetkellä pystyy jollakin tasolla tiedostamaan, että kyse on vain puhdistautumisesta. Silloin tilannetta pystyy tarkkailemaan edes jonkinasteisesta rauhasta käsin tietäen, että mikään ei kestä ikuisesti.

Mikäänhän ei kestä ikuisesti. Elämä on laajentumista. Se avautuu hetki hetkeltä. Ennen laajentumista on aina supistus. Välillä supistus on pieni ja huomaamaton. Välillä se on hyvinkin suuri, vaikealta tuntuva ja pitkäkestoinen. Mitä suurempi supistus, sitä suurempi laajentuminen siitä seuraa. Senkin voi muistaa heikolla hetkellä ja saada itselleen voimaa siitä, että voi alkaa mielenkiinnolla odottamaan sitä kaikkea supistuksen toisella puolella olevaa hyvää.

Annetaan siis kaiken virrata, supistua ja laajentua. Ollaan samalla myötätuntoisia omaa ihmisyyttämme kohtaan sillä eihän se aina helppoa ole.