Todellisuus ei ole kovin todellista

03.07.2021

Olet värähtelevää energiaa. Niin on myös kaikki ympärilläsi oleva. Energia muuttaa koko ajan muotoansa. Sen todellisempaa todellisuus ei ole.

Kaikki on jo luotu. Kaikki mitä on koskaan ollut tai tulee koskaan olemaan, on olemassa nyt. Kaikki tapahtuu nyt. Aika on pelkkä illuusio. Niin on myös erillisyys. On olemassa vain yksi energia moneksi jakautuneena kokemassa elämää eri muodoissa.

Olet kuin omassa hologrammissasi kokemassa omanlaistasi todellisuutta. Kaikki ovat. Koska kaikki on jo luotu ja tapahtuu yhtäaikaisesti, on vaihtoehtoisia todellisuuksia jokaiselle tarjolla pilvin pimein. Se millaisena kokemuksena sinun elämäsi edessäsi aukeaa riippuu täysin tietoisuutesi tasosta ja värähtelytaajuudestasi. Kaikki mitä koet ja mahdollisuudet, jotka sinulle aukeavat, ovat sen mukaisia.

Mistä sitten tietää millainen oma tietoisuuden taso on? Kuulostele itseäsi. Miten helposti pystyt olemaan rauhassa ihan kaiken kanssa mitä elämässäsi tapahtuu? Asiat ovat neutraaleja. Ne vain tapahtuvat. Sinä annat niille merkityksen. Millaisen merkityksen millekin asialle annat? Näetkö universumin hyväntahtoisena paikkana, missä kaikilla tapahtumilla on aina jokin suurempaa kokonaisuutta palveleva merkitys? Vai koetko universumin enemmänkin epäreiluna, pelottavana ja vihamielisenä paikkana? Kuinka hyvin koet kokonaisvaltaisesti voivasi? Koetko eläväsi runsaudessa vai puutteessa? Kuinka paljon näet elämässä kauneutta? Tunnetko aitoa iloa? Entä aitoa rakkautta, myötätuntoa ja lempeyttä sekä itseäsi että muita kohtaan? Kuinka usein teet asioita jotka tuottavat sinulle iloa ja tuntuvat oman hyvinvointisi kannalta merkityksellisiltä? Kuinka helposti pysyt läsnä nyt-hetkessä miettimättä mennyttä tai tulevaa? Tiedostatko olevasi enemmän kuin pelkkä kehosi ja mielesi?

Olivatpa olosuhteet mitkä tahansa, voi kaiken keskellä kokea vähintäänkin syvää rauhaa ihan vaan sillä, että hyväksyy sen mikä on. 

Runsaudessa eläminen on kokemus, joka ei todellisuudessa ole riippuvainen mammonan tai minkään muunkaan runsauteen laskettavan asian määrästä. Runsautta on kaikki se hyvä minkä hyväksi miellät. Hyvin vähäinenkin määrä riittää siihen, että voi kokea kaikkea olevan enemmän kuin tarpeeksi. Jollekin taas mikään ei riitä.

Myös kokonaisvaltainen hyvinvointi on jokaisen oma subjektiivinen kokemus. Synnymme tarkoituksella erilaisiin kehoihin. Joku valitsee elämänkokemukseksensa suurempia kehollisia haasteita kuin joku toinen eikä siis näennäisesti tule koskaan olemaan yhtä terve kuin tuo terveemmän kehon valinnut. Silti hän voi kokea kehonsa tarkoituksenmukaiseksi ja itsensä olosuhteisiin nähden hyvinvoivaksi.

Ylipäätään ihan kaikki on subjektiivista. Me valitsemme tarkoituksella itsellemme erilaisia elämänhaasteita. Olivatpa olosuhteet mitkä tahansa, voi kaiken keskellä kokea vähintäänkin syvää rauhaa ihan vaan sillä, että hyväksyy sen mikä on.

Kenenkään tietoisuudentaso ei ole määriteltävissä ulkoapäin. Jokainen voi tutkailla sitä ainoastaan itsessänsä. Jos siis edes haluaa. Kaikki eivät halua eikä sekään kerro heistä ulospäin mitään.

Oli tietoisuutesi millä tahansa tasolla ja värähteletpä sitten miten värähteletkin, ei hätää. Et ole voimaton uhri. Olet voimakas luoja. Pystyt vaikuttamaan siihen millaisena elämänkokemuksesi sinulle aukeaa sen kautta, että lähdet yksinkertaisesti muuttamaan tietoisuuttasi ja värähtelytaajuuttasi. Kun valitset lähteä kulkemaan sitä kohti, universumin pyörät lähtevät pyörimään valintasi suuntaisesti. Vedät oikeat asiat, ihmiset ja työkalut hologrammiisi, jotta voit nappailla niistä kiinni.

On tehotonta keskittyä ulkoisten olosuhteiden väkipakolla muuttamiseen ilman omaa sisäistä muutosta. Kun pysymme itse samana, luomme samaa vaikka se saapuukin aina vähän erinäköiseksi naamioituneena. Kun itse muutumme, lähtevät ulkoiset olosuhteet muuttumaan itsestänsä. Vaihdamme aikajanaa, rinnakkaistodellisuutta eikä edessämme aukeava näkymä enää olekaan täysin sitä vanhaa eri muodoissaan. Maailma ulkopuolellamme peilaa meille aina takaisin meidän sisäistä itseämme.

Jokaisen tie on omanlaisensa. Valmiiksi kukaan ei tule koskaan. Tietoisuuden laajentuminen on ikuista. Niin se ainakin meille siis näyttäytyy vaikka todellisuudessa kaikki on jo luotu eli valmiina eikä ole olemassa kuin vain yksi energia leikkimässä ja kokemassa itseään eri muodoissa. Voimme silti itse vaikuttaa siihen millainen kokemus tuo meidän hahmomme kautta tapahtuva leikki on tiedostamalla leikin säännöt, universumin lainalaisuudet, ja toimimalla niiden mukaisesti.

Ihania värähtelyjä sinulle sinne omaan hologrammiisi!