Seuraa valoa!

06.06.2021

Tasapaino on tärkeää ihan kaikessa.

Muistathan siis, että kaikkea ei tarvitse osata, tietää tai hahmottaa ihmisminästä käsin? Sillä osalla sinua on oma tehtävänsä. Olet kuitenkin enemmän kuin vain kehosi ja mielesi, ihmisesi. Olet myös sielu. Olet jumalenergiaa, yhteydessä kaikkeen ja kaikkiin. Todellisuudessa et ole mistään erillinen vaikka ihmisesi maailman niin hahmottaakin. Silläkin on tarkoituksensa. Seikkailemaanhan tänne ollaan ihmiskehoihin tultu. Mitäs järkeä siinä olisi, että kaikki olisi täällä samoin kuin verhon toisella puolen? Antaa ihmisen siis seikkailla, pähkäillä, kokeilla, suunnitella, ihmetellä ja kokea kaikkea mahdollista. Niin on tarkoitus. Ihmisellä on vapaa tahto.

Samaan aikaan on olemassa myös se osa sinua, joka tietää ja muistaa olevansa yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen. Se on kaikki. Siinä on koko universumin viisaus. Se osa tietää missä olet ja minne olet menossa. Se on aina kartalla. Ihmisosa saa ohjata suunnan, päättää mitä haluaa kokea. Sielu hahmottaa miten sinne perille pääsee.

Jokaisella on olemassa sielunsuunnitelma. Se vaan ei ole niin tarkka, ettäkö sen voisi oikeasti mokata. Ne kaikki asiat mitä sydämessäsi eniten toivot, ovat juuri sellaisia asioita mitkä kuuluvat sielusi suunnitelmaan. Muuten et niitä ymmärtäisi edes toivoa. Kuuntele siis sisintäsi ja valitse mitä kohden haluat kulkea. Muista, että sinulla on vapaa tahto ja sinä päätät.

Miksi sitten asiat eivät näytä toteutuvan vaikka niitä on toivonut ja valinnut niitä kohden kulkea? Ihmisminä ei hahmota sitä millä tavalla ja missä aikataulussa asiat ovat parhaiten toteutettavissa. Voit kyllä saada mitä haluat. Yksityiskohtia tosin et voi päättää. Se miten, kenen kanssa ja milloin ei ole päätettävissäsi. Siinä kohden on osattava laskea irti ja luotettava siihen, että sieluosa meissä tietää johdattaa meitä juuri oikein. Usein vauhti ja tapa edetä tuntuvat ihmisestä todella tuskastuttavalta ja epäloogiselta. Siinä ihminen joutuu opettelemaan luottamista ja irtipäästämistä. Pisteet ovat yhdistettävissä aina vasta jälkikäteen. Niin se vaan on.

Voit saada mitä vaan haluat. Kaikessa täytyy kuitenkin hyväksyä se, että täytyy itse tulla siksi ihmiseksi, joka pystyy vetämään sen asian puoleensa ja myös pitämään sen elämässään. Mehän olemme energiaa kuten on kaikki ympärillämme olevakin. Vedämme asioita puoleemme omalla energiallamme. Energia vetää puoleensa lisää samankaltaista energiaa. Emme siis varsinaisesti saa sitä mitä haluamme vaan saamme lisää sitä mitä olemme.

Jos valitsee esimerkiksi kokea elämässänsä hyviä ja toimivia ihmissuhteita, täytyy ensin itse tulla sellaiseksi ihmiseksi, joka pystyy vetämään puoleensa hyviä ihmissuhteita ja olemaan niissä. Jos voi huonosti ja on täynnä kohtaamattomia asioita itsessänsä, ei voi vetää puoleensa sellaista energiaa mikä on kovin tasapainoista ja hyvinvoivaa. Emme saa joko vedettyä elämäämme oikeita ihmisiä tai vaikka saisimmekin, emme pääse kokemaan heissä toivomiemme piirteitä sillä muut reagoivat meihin meidän energiamme mukaisesti. He eivät edes voi sille mitään sillä me luomme jokainen itse oman henkilökohtaisen kokemuksemme elämästä. Pitää siis ensin korjata oma energia. Se tapahtuu tutustumalla itseensä, käsittelemällä kohtaamattomia tunteita, purkamalla ei-palvelevia uskomuksia, opettelemalla tietämään mistä tykkää ja mistä ei sekä ennen kaikkea keskittämällä huomionsa niihin asioihin ja sellaiseen energiaan itsessänsä mitä haluaa elämäänsä lisää.

Tie saattaa olla nopea ja helppo, mutta se saattaa myös olla hidas ja haastava. Oli se millainen tahansa, on se aina tarkoituksenmukainen.

Luottamus keventää askeltasi ja kevyellä askeleella pääset perille paljon nopeammin ja helpommin. 

Jotta voi kulkea eteenpäin mahdollisimman kepeästi, on suunnan valinnan, asioihin tarttumisen ja irtipäästämisen oltava tasapainossa. Tasapanoa ei ole, jos yrittää hoitaa ja järjestää kaiken itse ja pakottaa asioita tapahtumaan juuri siten, kun itse haluaisi. Silti myös oma osuus täytyy hoitaa. Täytyy ottaa vastuu siitä, että valitsee mihin haluaa mennä ja ottaa askeleita sitä mukaan, kun askeleet valaistuvat eli seurata inspiraatiota, valoa.

Kuuntele siis sydäntäsi ja päätä mitä kohden haluat elämässäsi kulkea. Seuraa sitten valoa. Luota siihen, että sinun ei tarvitse itse osata hoitaa kaikkea. Sinun ei tarvitse aina ymmärtää eikä hahmottaa. Sinua kyllä johdatetaan. Tälläkin hetkellä universumi järjestelee asioita sinun valintojesi mukaisesti, sinun parhaaksesi. Luota siihen! Luottamus keventää askeltasi ja kevyellä askeleella pääset perille paljon nopeammin ja helpommin.