Maailmassa on vain hyviä tyyppejä

24.02.2021

Maailmassa on vain hyviä tyyppejä, mutta kaikki eivät kuitenkaan ole juuri sinun kanssasi match made in heaven.

Anna itsestäsi vain sen verran mikä sinusta itsestäsi tuntuu oikeasti hyvältä. Kuulostele kenen lähellä haluat olla ja kuinka paljon.

Uudessa ajassa kaikki se toimii missä on sydän mukana. Muu voi pudota pois tai siirtyä kauemmaksi.

Haluaisitko, että joku viettäisi sinun kanssasi aikaa säälistä? Olisi elämässäsi, koska haluaa olla hyvä ihminen ja sinun kurjassa seurassasi olemalla hän tekee hyvän työn? Tai siksi, että hänellä ei ole parempaakaan seuraa tarjolla? Vai koetko olevasi hyvä tyyppi ja ansaitsevasi lähellesi ihmisiä, jotka oikeasti haluavat olla siinä?

Kaikki ovat hyviä tyyppejä. Jos joku ei sinusta tunnu siltä, hän ei vain ole sinun ihmisesi. Se ei tarkoita sitä, että hän ei ole kenenkään ihminen. Jos sinä et olisi puolella sydämelläsi hänen lähellään vaan jossain missä oikeasti haluat olla, lähtisi hän etsimään niitä jotka olisivat mielellään hänen lähellään ihan koko sydämellänsä. Jokainen ansaitsee sen vaikka tie sinne ei aina olekaan helppo.

Muista kuitenkin aina myötätunto ja ystävällisyys. Silloinkin, kun on aika olla rehellinen ja suora.

Myötätunnon ja ystävällisyyden tulee kuitenkin kohdistua aina myös omaan itseen. Anna siksi itsestäsi vain juuri sen verran mikä on sinulle oikea määrä antaa ja anna vain sinne minne oikeasti haluat antaa.

Jos täyttää aikansa asioilla ja ihmissuhteilla missä on mukana hampaat puoliksi irvessä, estää sitä kaikkea pääsemästä luokseen missä voisi olla mukana sydän hymyillen.

Sinä ansaitset kaikkea parasta sillä sinä olet myös hyvä tyyppi!