Luovuus työkaluna

05.02.2021

Jos koet olevasi nuupahtaneessa olotilassa tai jumissa jonkin asian kanssa, luo jotain. Laita energia tietoisesti virtaamaan.

Jos jollain elämän osa-alueella ei suksi luista eikä ideoita lentele, anna sen kaiken vain hetkellisesti olla. Laita huomiosi muualle. Mikä herättää sinussa iloisen, innostuneen fiiliksen? Tee sitä. Jos tarvitset kunnon energeettisen potkaisun, aloita kokonaan uusi harrastus. Kutsuuko joku hauskan kuuloinen kurssi? Olisiko kiva mennä laulutunneille, opetella maalaamaan tai tanssimaan vaikka sambaa? Uudenlainen luova tekeminen laittaa energian virtaamaan sinussa. Pian saatat huomata, että myös se vanha jumittunut asia on saanut uutta virtaa, koska sinussa on uutta virtaa. Uudessa harrastuksessasi sinun ei tarvitse tulla mestariksi. Tarkoitus on vaan saada energia liikkeelle.

Mitäpä, jos pitäisit energian virtaamassa ja loisit joka päivä jotain. Luovaa toimintaa on jos jonkinlaista. Kokkaaminenkin on suurta taidetta, kun sen niin ottaa.

Kokeile tehdä uutta, uudella tavalla vanhaa, katsoa eri kuvakulmasta.

Joka ongelmaan on olemassa aina ratkaisu. Luomalla erilaisia asioita mitä moninaisimmin tavoin, harjoitat itseäsi olemaan kekseliäs. Kun se taito on sinussa, on se käytettävissäsi aivan kaikessa mitä elämässäsi teet.

Suuremmassa mittakaavassa katsottuna luot koko ajan elämääsi, todellisuuttasi ja tulevaisuuttasi. Luot sitä sillä energialla mikä sinussa on, värähtelytaajuudellasi. Jos laitat itsessäsi virtaamaan iloisen energian, luot elämääsi ilolla.