Mitä kanavointi on?

 

Mitä kanavointi minulle tarkoittaa on sitä, että otan intuitiivisesti vastaan viestejä korkeammalta itseltä ja henkimaailmasta. Mikään ulkopuolinen henki ei ota kehoani valtaansa vaan olen itse läsnä ja kontrollissa koko ajan vaikkakin pyrin siirtämään persoonani mahdollisimman täydellisesti sivuun. Kuulostelen, katselen ja tunnustelen intuitiivisesti sitä tietoa mikä mieleeni syvemmältä tasolta nousee tai nostetaan. Annan sen tiedon virrata minusta ulos. Samalla pysyn ankkuroituneena syvään rauhaan. 

Kanavoida voi mitä tahansa tahoa eli vaikka omaa sielutietoisuutta, edesmenneitä henkilöitä, henkioppaita, enkeleitä, ylösnousseita mestareita, luontoa tai eläimiä. Henkimaailmassa ei todellisuudessa ole erillisyyttä. Kaikki on yhtä energiaa. Tuo energia voi kuitenkin halutessaan esiintyä erillisinä yksikköinä ja ottaa muodon. Myös me, jotka kuljemme tällä hetkellä ihmiskehoissa, olemme osa tuota yhtä energiaa. Olemme vaan ottaneet itsellemme väliaikaisen muodon. Olemme kaikki henkiä kehossa.

Olemme kaikki myös intuitiivisia. On hyvin luonnollista kanavoida viisautta omasta sisimmästään tai henkimaailmasta. Teemme kaikki sitä elämämme aikana, kuka enemmän ja kuka vähemmän tietoisesti.

Kysyin intuitiivisesti miksi minun tulisi kutsua sitä tahoa, jota kanavoin. Vastaukseksi sain, että voin kutsua sitä miksi haluan sillä he ovat korkeampaa tietoisuutta, ykseys- ja lähde-energiaa. Heillä ei oikeasti ole nimiä ja nimeäminen on vain rajoittavaa. Yleensä puhunkin tuosta ykseysenergiasta ihan vain henkimaailmana, vaikka viestiä voi halutessaan kyllä tosissaan pyytää joltain tietyltäkin taholta.

Henkimaailman värähtelytaajuus on ilo ja rakkaus. Viestit, jotka kanavoidessa välittyvät edustavat sitä taajuutta. Jos viesti on yhtään karkeampi, tietää siihen silloin sekoittuneen oman mielen tuotoksia ja pelkoja. Mitään pelättävää ei ole. Pohjimmiltaanhan olemme kaikki samaa jumalallista energiaa, olimme sitten kehossa tai emme. Luomme itse oman todellisuutemme. Pelkäämällä ja suojautumalla jotain pahaa vastaan, luomme itse myös sen pahan, jolta suojaudumme. Paras "suojaus" on voida hyvin ja loistaa omaa voimaa, omaa valoa. Silloin sitä samankaltaista hyvinvoivaa energiaa vetää puoleensa niin tässä näkyvässä maailmassa kuin myös näkymättömässä.

Kanavointi ei ole ennustamista. Siinä nousee tiedostettavaksi se minkä on tässä hetkessä oleellista nousta. Meillä kaikilla on vapaa tahto ja samalla myös vastuu omasta elämästämme. Meillä on olemassa kyllä myös sielunsuunnitelma, jonka toteuttamiseen saamme johdatusta omalta korkeammalta itseltämme ja henkimaailmalta. Johdatus tapahtuu kuitenkin aina askel kerrallaan, hetki hetkeltä.

Kanavoimaan olen oppinut amerikkalaisten kanavoijien Lee Harrisin ja Sara Landonin opastuksessa.

Voin tarot-tulkinnan yhteydessä halutessasi kanavoida sinulle lyhyehkön viestin, vaikka tarot-tulkinta itsessäänkin on jo myös eräänlaista kanavointia. Lisätietoa ajanvarauksesta löytyy tarot-tulkinnan alta.

Lue lisää tarot-tulkinnasta (mm ajanvaraus ja hinta).

Tästä pääset lukemaan blogikirjoitukseni tarot-tulkinnasta.