Blogi


 

Hiljaisuus ei ole tyhjää. Se on täynnä. Siinä on kaikki, koko luomakunta. Kaikki mitä on koskaan ollut tai tulee koskaan olemaan, kaikki viisaus, mutta ennen kaikkea rakkaus. Rakkaus on se mistä kaikki rakentuu. Jumalenergia ottaa muodon ja palaa taas takaisin olemaan vain rakkaus. Sinä olet tuota jumalenergiaa. Muodon ottaneena nyt, samaa energiaa...

Kiitollinen vetää puoleensa lisää asioita mistä voi olla kiitollinen. Ole siis kiitollinen. Se kannattaa!

Minulla on viime aikoina noussut poikkeuksellisen paljon pintaan kaikkea sellaista ei-niin-kivaa mitä olen luullut saaneeni itsessäni jo käsiteltyä. Tuo tunnemyllerrys on muistuttanut siitä miten tärkeää on olla itseään kohtaan armollinen, lempeä ja hoivaava.

Pysy sydämessäsi, sen viisaudessa, sen värähtelyssä. Opettele olemaan siinä, puhumaan siitä käsin, katsomaan kaikkia ja kaikkea sydänsuodattimen läpi.

Kevät

31.03.2021

Luota siihen, että kevät on koittamassa. Olet kylvänyt paljon siemeniä. Olet kärsivällisesti antanut niiden talvehtia rauhassa. Kohta pääset näkemään miten kaikki lähtee itämään ja kasvamaan. Ennen pitkää on aika ihastella nurmen vehreyttä, kukkien tuoksua ja puiden huminaa lempeässä tuulessa.

Tie sisäiseen rauhaan on hyväksyminen. Se, että ei taistele elämää vastaan. Ei luokittele mitään kamalaksi tai vääräksi. Päästää irti siitä kuvitelmasta ja omasta tahtotilasta, että elämän kuuluisi mennä jotenkin toisin.